/ / NVIDIA Denetim Masası artık Microsoft Store'da

NVIDIA Denetim Masası artık Microsoft Mağazasında

Yavaş ama emin adımlarla Microsoft mağazası yavaş yavaş büyüyor. Geliştiriciler ve yayıncılar UWP (Evrensel Windows Platformu), PWA (Aşamalı Web Uygulamaları) ve Mağaza'ya 32 uygulama kazanın. Mağaza uygulamalarını kullanmanın en büyük yararı, güvenliği ve yükleme, kaldırma ve güncelleme kolaylığıdır. Artan mağaza uygulama numarasına son giriş NVIDIA Kontrol Paneli'dir.

Günü göreceğimi hiç düşünmemiştim. Bu şeylerin çoğu artık Mağaza'da görünüyor. "Klasik" yardımcı uygulamalar için bile PC yazılımına daha iyi, daha akıcı bir yaklaşım. pic.twitter.com/5TBCu9O05Q

- Daniel Rubino (@Daniel_Rubino) Instagram Profilini Görüntüle 5 Ekim 2018

Windows 10'daki NVIDIA Kontrol Paneli daha iyi"ekran yönetimi, uygulama ve oyuna özgü özellikler, NVIDIA Kontrol Paneli NVIDIA grafiklerini kullanarak en iyi genel deneyimi sağlar". Ayrıca, NVIDIA Kontrol Paneli uygulaması, grafik kartınız ve ayarlarıyla ilgili ayrıntılı bilgileri görmenize, G-SYNC, SLI yapılandırmasını ayarlamanıza, PhysX ayarlarını yapılandırmanıza, 3D ayarlarını yönetmenize vb. grafik kartı kullanıcısı. Desteklenen donanımınız yoksa, yazılımı kullanamazsınız.

Mağazadaki NVIDIA Kontrol Paneli yerel değilUWP uygulaması. Bunun yerine, Desktop Bridge çözümünü kullanarak Mağazaya taşınan bir win32 uygulamasıdır. Bunu Mağaza girişi sayfasındaki uygulama ekran görüntülerinden görebilirsiniz. Microsoft'un Masaüstü Köprüsü, birçok geliştirici tarafından win32 uygulamalarını Mağaza'ya taşımak için kullanılıyor. Portlamanın bazı harika örnekleri Paint.NET, iTunes, IrfanView, ShareX, mp3tag vb. Olacaktır. İşte denemeniz gereken en iyi mağaza uygulamalarından bazıları.

Nvidia kontrol paneli mağaza uygulaması

Bu kadar iyi, bunu yazarken, NVIDIAMağaza'dan yüklenen Denetim Masası bazı kullanıcılar için kilitleniyor. Bazı kullanıcılar, başlatıldığında uygulamanın "desteklenen NVIDIA Sürücüsü sisteminizde yüklü olmadığını" görüntülediğini de tweetliyor. Yeni mağaza uygulaması iyi bir mağaza uygulaması olmak için bazı ütü var gibi görünüyor. Umarım, NVIDIA sorunları düzeltmek için gerekli ve hızlı bir şekilde yapar.

NVIDIA Denetim Masası'nı "NVIDIA Denetim Masası" nı arayarak veya mağazadan buraya tıkla. Mağaza sayfasına girdikten sonra, "Yükle" düğmesini tıklayın, Windows 10 uygulamayı indirip sizin için otomatik olarak yükleyecektir.

Yorumlar: